hello@lidasoul.com | +36-70-932-77-17

Adatkezelési irányelvek

ÜZEMELTETŐI ADATOK
Kisszabó István egyéni vállalkozó
Székhely: 6525 Hercegszántó, Vörösmarty u. 7.
Adószám: 67680166-1-23
Nyilvántartási szám: 50593365
Elektronikus elérhetőség: hello@lidasoul.com
Telefonos elérhetőség: +36/70 932 77 17
Adatkezelés nyilvántartási szám: /folyamatban/

A honlapon megadott adatokat az érvényes törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik félnek azt át nem adjuk. A www.lidasoul.com honlap az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény hatálya alá tartozó tevékenységeket végez. Az adatvédelmi elveink az 1992. évi LXIII. törvény és az 1998. évi VI. törvény figyelembevételével kerültek kialakításra.

A jelen honlapon történő regisztrációval, feliratkozással Ön hozzájárul az adatbázisunkba való felvételhez, ill. – bizonyos esetekben reklámot is tartalmazó – elektronikus levelek fogadásához, míg az üzemeltető jogosult arra, hogy a felhasználó regisztrációja során megadott e-mail címére a szolgáltatásaival összefüggő, akár reklámot is tartalmazó hírlevelet küldjön. A feliratkozás bármikor megszüntethető, az emailben kapott hírlevél legalsó sorában található linkre való kattintással. A leiratkozással neve és e-mail címe törlődik adatbázisunkból.

Felhasználó az adatait a megrendelési űrlap kitöltésével és elküldésével hozza adatkezelő tudomására, aki a törvényi előírások szerint rögzíti azokat. Adatkezelő (mint üzemeltető) tiszteletben tartja a személyes adatok védelméhez fűződő alkotmányos alapjogot, amelynek tartalma szerint mindenki maga rendelkezik személyes adatainak feltárásáról és felhasználásáról. Az adatkezelés jogalapja minden esetben a felhasználó önkéntes hozzájárulása. Üzemeltető (és adatkezelő) a felhasználó személyes adatait bizalmasan kezeli és megtesz minden tőle telhető biztonsági, technikai és szervezési intézkedést az adatok biztonsága érdekében.

Üzemeltető az általa nem kivédhető, esetleges “vis major” által bekövetkezett felhasználói kárért felelősséget nem vállal. Az adatkezelést üzemeltető végzi, harmadik fél részére személyes adatokat nem ad ki, csak az érintett előzetes és kifejezett hozzájárulása alapján. Az adatkezelés a megrendelési űrlap szolgáltatóhoz történő beérkezése után a feldolgozás során kezdődik és az adatok törléséig tart. Adatok törlési határideje: az adatkezelő cég jogutód nélküli megszűnése.

Adatkezelő a tudomására jutott adatokat saját adatbázisában rögzíti és kijelenti, hogy azokat harmadik fél számára nem adja át – kivételt képez ez alól azon eset, amikor felhasználó a megrendelni kívánt termék házhozszállításáról rendelkezik. Ekkor ugyanis a szállító cég csak a felhasználó által megadott szállítási és elérhetőségi adatok alapján juttathatja el a megrendelt terméket felhasználóhoz, megrendelőhöz.

A szállító cég tudomására jutott – a szállításhoz kapcsolódó – adatok szállító cég általi kezelésére és felhasználására Kisszabó István egyéni vállalkozónak mint jelen honlap üzemeltetőjének semmilyen befolyása sincs.
Amennyiben törvényi felhatalmazás alapján az üzemeltető köteles a megkereső hatóság részére személyes adatot kiadni, és annak minden feltétele adott, úgy a kérésnek eleget tesz. Ezt a megrendelő (felhasználó) tudomásul veszi, ezzel kapcsolatban kifogást nem emel.

A felhasználónak jogában áll, hogy adatait a regisztrációt követően helyesbítse, a tévesen szereplő, és általa nem helyesbíthető adatok helyesbítését az üzemeltetőtől kérje. A felhasználó joga, hogy adatainak törlését indítványozza. A felhasználó tájékoztatást is kérhet adatai kezeléséről.

Az üzemeltető az egyes felhasználók adatmódosítási, adatkérési, adattörlési, adatkezelési tájékoztatási kérdéseit fogadja, és a lehető leghamarabb, de legkésőbb 30 napon belül válaszol.
Szolgáltató a honlapján található termékek- és szolgáltatások értékesítéséhez Google Adwords hirdetéseket, honlap-analitikát és remarketing stratégiát is alkalmaz. A remarketing kampány alapja a felhasználó korábban a szolgáltató webhelyén tett látogatása során a számítógépére elhelyezett “cookie”. A Google cookie letiltásáról ezen a linken olvashat:
http://www.google.hu/policies/privacy/ads/
Felhasználó a jogait az alábbi elérhetőségeken gyakorolhatja:
E-mail cím: hello@lidasoul.com

A felhasználó a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény, valamint a Polgári Törvénykönyv alapján jogait bíróság előtt érvényesítheti, valamint panaszával fordulhat a Magyar Köztársaság Adatvédelmi Biztosához.