hello@lidasoul.com | +36-70-932-77-17

Felhasználási Szabályok, jogok

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK
Honlap felhasználási szabályok és feltételek

Köszönjük, hogy ellátogattál honlapunkra.

Kérjük, olvasd el figyelmesen az ezen dokumentumban található Honlap felhasználási szabályok és feltételeket, mivel a honlap bármely jellegű használata magával vonja az itt közzétett Szabályok és Feltételek elfogadását.
A honlap egészén használt „mi”, „tulajdonos”, és „lidasoul” a Szolgáltatóra utalnak. „Te”, “Ön” bármely személyre utal, aki belép és/vagy használja ezt a honlapot.
Mindent megteszünk azért, hogy a honlapon található információk hitelességét és teljességét biztosítsuk. Nem vagyunk felelősek azért, ha a honlapon elérhetővé tett információk nem hitelesek vagy teljesek. A honlapon található bármely anyagra való támaszkodás a Te saját felelősségedre történik.
A jelen honlapon található linkek mutathatnak harmadik fél weboldalára, azonban a tulajdonos nem vállal felelősséget ezen harmadik fél honlapok tartalmáért, hitelességéért és működéséért. A linkeket jóhiszeműségből szolgáltatja.

Szellemi tulajdonjogok

Ezen honlap használata a Te saját és kizárólagos felelősségedre történik.
A tulajdonos nem biztosít jótállást arra vonatkozóan, hogy a honlapon található anyag teljes, hiteles, megbízható, időszerű, harmadik felet nem károsító, hogy a honlapra való belépés zavartalan, hibamentes és vírusmentes lesz, hogy ez a honlap biztonságos lesz, hogy a honlapon keresztül a tulajdonostól érkező bármely tanács vagy vélemény hiteles vagy megbízható.
Mindenkor fenntartjuk a jogot a figyelmeztetés nélküli szigorításra, felfüggesztésre és megszüntetésre,ezen honlaphoz való hozzáférésére, vagy a honlap bármely vonására és részére vonatkozóan.A honlapon található bármely anyag figyelmeztetés nélkül változtatható.
Továbbá nem szavatoljuk, hogy ezen honlap használata zavartalan és hibamentes lesz, és a tulajdonos nem vállal kötelezettséget vagy bárminemű felelősséget abban az esetben, ha számítógépes rendszere vagy más tulajdona vírus okozta fertőzésből származó veszteséget szenved, amely a honlap használatából, a hozzáférésből vagy valamely anyag honlapról való letöltéséből ered.
Az alkalmazandó jog teljes mértékéig határozottan lemondasz minden, a tulajdonossal szembeni követelésedről, amelyek ezen honlap használatából vagy a hozzáférésből származhatnak.
Tilos olyan tevékenységet végezni, amelyet a tulajdonos belátása szerint helytelennek ítélhet meg, és/vagy törvénytelen cselekedetnek ítélne meg, vagy valamely jogszabály alapján tilos erre a honlapra nézve, beleértve, de nem korlátozva a következőkre:
– minden olyan tevékenység, ami vagy az egyének adatvédelmét, vagy bármely más jogainak megsértését okozná;
–  honlapot arra használni, hogy a tulajdonost, vagy más egyéneket becsméreljen és rágalmazzon, vagy olyan módon viselkedni, ami szégyenbe hozná a tulajdonos jó nevét;
– vírust tartalmazó fájlok feltöltése;
– engedély nélküli anyagok küldésevagy továbbítása a honlapra.
Fenntartjuk a jogot bármilyen változtatásra és javításra jelen honlap Felhasználási feltételeit illetően.

Szerzői jogokra vonatkozó fenntartások – felelősségi irányelvek
Jogosult vagy böngészni a honlapon, de nyomtatás útján, merevlemezre való letöltéssel, és mások számára történő közzététel céljából sokszorosítani a tartalmakat csakis a Szolgáltató, azazKisszabó István E.V.írásbeli beleegyezésével lehetséges. Nyereség elérése céljából ezen honlap semmilyen részének másolata nem adható el vagy tehető közzé, valamint nem módosítható és nem építhető be más munkába, kiadványba vagy honlapba.Üzemeltető honlapján megjelenő minden írásos-, grafikai-, hang-, video és képi tartalom az üzemeltető szellemi terméke vagy vásárolt licencjoga, így kereskedelmi célokra másolni, módosítani, terjeszteni tilos!

A fotók online és offline forrásmegjelöléssel és a fotós nevének feltüntetésével, átdolgozás nélkül ingyen és korlátlan megjeleníthetők. Offline megjelenés esetén értesítést kérünk a hello@lidasoul.com e-mail címre.

A www.lidasoul.com honlapon szereplő és arról elnavigáló hivatkozások aktuális tartalmáért üzemeltető felelősséget nem vállal.
A törvényellenes, obszcén és demoralizáló tartalmak megjelentetésétől üzemeltető elzárkózik és kijelenti, hogy a kimenő linkek létrehozásakor a hivatkozott honlapokon semmilyen elutasítandó vagy törvényellenes tartalmat nem vett észre. Amennyiben a kimenő link beépítése után a hivatkozott tartalom változott, azért üzemeltető nem tehető felelőssé.

Szolgáltató jelen ÁSZF-et, a honlapon forgalmazott termékek árait nem visszamenőleges hatállyal bármikor módosíthatja, a módosítás a honlapon történő közzétételt követően lép életbe, és csak az életbe lépést követő tranzakciókra érvényes.

Jelen Általános Szerződési Feltételek hatályba lépésének ideje: 2017.10.13.

 

Minden jog fenntartva! – Kisszabó István E.V.